Pasáž.cz - Aloe vera gel, Aloe vera gel Inner fillet, Aloe vera šťáva, BIO Aloe vera šťáva, BIO Noni šťáva
Aloeverashop.cz - Akční nabídky, akční slevy Aloeverashop.cz Aloe vera gel + Aloe vera gel Inner fillet + Aloe vera šťáva + BIO Aloe vera šťáva Aloeverashop.cz - BIO Noni šťáva (Noni džus, Noni juice, Morinda citrifolia)
Aloeverashop.cz

Aloeverashop.cz
Aloeverashop.cz
Aloeverashop.cz
Aloeverashop.cz
Aloeverashop.cz

Ke každé objednávce BIO NONI ŠŤÁVY (Organic Noni Juice) zákazník obdrží ZDARMA i NONI leták.

100% přírodní šťáva z plodů NONI (Morinda citrifolia) z ráje tichomořských ostrovů Fidži obsahuje výhradně plody NONI rostoucí v divoké v přírodě.

Plody NONI jsou ručně sbírané a čištěné, jsou nezředěné, kontrolované a biologicky rostoucí v divoké přírodě. Rozsáhlý systém zajišťování jakosti při celém procesu produkce zaručuje nejvyšší kvalitu v každé láhvi šťávy z plodů NONI.

Schváleno jako BIO výrobek. Certifikace CZ-BIOKONT-03

Šťáva z plodů Morinda citrifolia od výrobce Herbex Ltd., Fidži, byla schválena podle směrnice EU jako potravina nového typu (PNT).

Společnost Herbex Ltd., Fidži, je certifikována HACCP a splňuje tím požadavky Hygienického balíčku EU, který vstoupil v platnost dne 1.1.2006.

Hodnoty Brix nad 8° (viz níže)

Odkapávaná šťáva – tradiční výroba 100% čisté šťávy z plodů noni

Ovoce noni se sklízí bezprostředně před jeho plnou zralostí. Před dozráním se umístí do kontejneru. Při dozrávání proniká ovocná šťáva velmi tenkou slupkou ovoce a shromažďuje se v kontejneru. Ovoce tímto způsobem dozrává až osm týdnů. Během této doby dužina ovoce zkapalní a v ní obsažené složky se koncentrují ve šťávě. Přirozeně obsažené kyseliny a nízká hodnota pH, dále i čistota při výrobě zabraňují fermentaci a zkažení šťávy z plodů noni během doby dozrávání. Šťáva dodatečně ztmavne a získá stabilitu pro dlouhou trvanlivost. Chuť se zpříjemní, získá ovocnější charakter. Nedochází k fermentaci, nepřidávají se kvasinky a netvoří se alkohol.

Kolik užívat?

Nejlépe je užívat 30 ml (3 polévkové lžíce) denně. Velmi důležité je, aby šťáva z plodů noni rychle a bez překážek prošla žaludkem a mohla potom zcela a plně rozvinout své blahodárné účinky ve střevech. Šťáva z plodů noni by se tedy měla dostat do prázdného žaludku, např. půl hodiny před jídlem, aby na ní nemohly působit žaludeční šťávy. Šťáva z plodů noni nechutná každému, proto se často podává zředěná. Náš názor je ten, že je každý sám schopen se rozhodnout, zda bude užívat čistou šťávu z plodů noni, anebo zda ji bude míchat s jinými šťávami z čerstvého ovoce. Proto nabízíme pouze čistou šťávu z plodů noni.

Trvanlivost

Každá neupravená ovocná šťáva podléhá kvašení, pokud se neuchovává zmražená nebo silně ochlazená. Šťáva z plodů noni by se nechovala jinak. Plísně a bakterie by našly dobrou živnou půdu a začaly by se rychle množit. Naše šťáva z plodů noni je neošetřená, nepoužíváme žádné umělé prostředky prodlužující trvanlivost. Před naplněním do lahví naši šťávu pasterujeme, čímž dosáhne minimální trvanlivosti dvou let, pokud zůstane láhev uzavřená. Po otevření šťáva v chladničce vydrží minimálně jeden měsíc. Trvanlivost je uvedena na obalu ve tvaru měsíc/rok. Šťáva je plněná do potravinářských PET lahví. Každá láhev obsahuje 1 l.

Hodnoty Brix nad 8°

Měrná jednotka byla pojmenována po Adolfu F. Brixeovi, vědci 19. století, který roku 1870 vyvinul tuto kalibraci pro stanovení obsahu cukru v tekutinách. Jako měřítko obsahu rozpustné sušiny v tekutině se obvykle udává „stupeň Brix" (° Brix nebo % Brix). V praxi se dnes pro měření hodnot Brix používají refraktometry, které umožňují rychlé a dostatečně přesné stanovení. Při tomto způsobu měření se využívá skutečnosti, že se v závislosti na množství sušiny rozpuštěné v kapalině mění index lomu světla kapaliny. V rostlinných šťávách, např. v ovoci určují stupeň Brix v něm obsažené látky jako např. minerály, bílkoviny, vitamíny, chemické sloučeniny a cukr. Rozhodující pro množství těchto živin jsou různé faktory, jako např. sluneční svit, okolní prostředí, voda, půda. Rostliny reagují na svoje okolní prostředí a vytvářejí ovoce s vyššími nebo nižšími stupni Brix. U rostlin noni se zjišťují značné rozdíly v obsahu Brix. Půdy s nízkým obsahem živin nebo plantáže poskytují zpravidla plody noni s nízkým obsahem stupňů Brix.

Rostliny ve svém přirozeném stanovišti, takzvané divoké rostliny, rostou na rozdíl od plantážových rostlin v pro nich ideálním prostředí. Tyto rostliny za normálních okolností poskytují ovoce s velmi vysokými stupni Brix. Naše šťáva z plodů noni pochází výhradně z takovýchto divokých rostlin. Při vstupní kontrole se používají elektronické refraktometry. Nechají se snadněji obsluhovat a přesněji odečítat. K měření se kápne několik kapek ovocné šťávy noni na měřící čočku refraktometru. Změnu lomu světla způsobenou zkušební tekutinou resp. v ní rozpuštěnou sušinou lze ve stupních Brix během několika sekund odečíst na digitálním displeji.

100% čistá šťáva z plodů noni by měla vykazovat minimálně 7,5°; Brix, při obsahu cukru 3 – 4 %. Šťávy noni, které obsahují příměsi jako např. ovocné extrakty nebo ochucovadla, mohou vykazovat značně vyšší hodnoty Brix, což je dáno především cukrem, který je v přísadách obsažen. Cukr je ve šťávě z plodů noni bezcenný. Při nákupu šťávy z plodů noni byste měli dbát na to, abyste obdrželi pokud možno čistou šťávu. Zaručujeme Vám, že naše šťáva z plodů noni neobsahuje žádné přísady.


AKČNÍ BALÍČEK - leták BIO Noni šťáva (Organic Noni Juice)

položek v kategorii: 0     podle názvu     ceny     tabulkový výpis  
Ve vybrané kategorii se nenachází žádné zboži


strana:       položek:

      

Tento web používá v rámci poskytování služeb soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace

Internetový obchod založený na technologii Pasáž.cz